Want IT training without travel? We’ve got it!

Peer2Peer is an informal and informative series of training sessions providing the University of Florida IT technical community with information on the resources and information available to them via our own experts.

Next Peer2Peer Session

Fall 2015, November 20th, 8:30 – Noon
Levin College of Law
180 Holland Hall

Live Streaming!

Schedule of Presentations

8:00am - 8:30amBreakfast
8:30am - 9:00amYammerJoe Gasper30 minutes
9:00am - 9:30amEnterprise Document Management (Download PPT)Brandon Vega and Pate Cantrell30 minutes
9:30am - 9:45amBREAK15 minutes
9:45am - 10:00amAT Video Services Update (Download PPT)Abraham Turell and Brandon Telg15 minutes
10:00am - 10:15amFISMA (Download PPT)Erik Deumens15 minutes
10:15am - 10:30amBreak15 minutes
10:30am - 11:00amNew Branding (Download PDF)Nicole Yucht and 160over9030 minutes
11:00am - 11:10amHow to Plug In (Download PPT)Wendy Williams10 minutes
11:10am - 12:00amUFIT Infrastructure Self-Service (Download PPT)Paul Smith and Iain Moffat20 minutes


Don’t forget that campus has Campus Cab! It’s free for UF business use, please make reservations at least 60 minutes in advance by emailing or calling 352-392-RIDE. Each cab can hold up to 6 people.

Previous Presentations

Video, presentation slides, and links from previous sessions are available in Presentations. Additional videos are also available through Mediasite.